Skip to content

Våra gårdar

 

Både Seges och Trolletorp har samma målgrupp, grundläggande värderingar och tankar kring vikten av kompetenta medarbetare. Däremot så vet vi att man i olika åldrar har olika behov och därför vänder sig Seges till dem mellan 16-23 år och Trolletorp till de som är mellan 14-19 år. För dig som besöker din anhörige eller hälsar på din kompis, har vi en lägenhet i närheten som man vid behov kan låna.

Seges är vår ursprungliga enhet med möjlighet att ta emot 5 till 6 klienter i ålder från 16 år tills det att man fyller 23 år. Med stort kök och två vardagsrum finns det möjlighet att både kunna vara med i gemenskapen och hitta utrymme för egen tid. I Åhus finns affärer och gym medan gymnasieskolor finns i Kristianstad, där också den bästa shoppingen finns.

Trolletorp är vår enhet som vänder sig till de i ålder från 14 år till dess att man fyller 19 år. Här finns rum för 5 till 6 klienter i en lite mindre gård men som ändå har gott om plats. Vi samarbetar med grundskolorna i närheten och med gymnasieskolorna i Kristianstad.